Een duurzame toekomst begint, bijBouwe

bijBouwe biedt een duurzame hypotheek die het mogelijk maakt voor klanten om een hypotheek af te sluiten zoals zij dat willen – zelf online, met een bijBouwe adviseur of via een eigen onafhankelijke adviseur.

bijBouwe vindt duurzaamheid erg belangrijk. Want een huis en hypotheek zouden niet alleen nu bij je moeten passen, maar ook in de toekomst. Duurzaamheid gaat de komende jaren alleen maar belangrijker worden. Verantwoord lenen doe je daarom voor een woning waarbij naast het financiële plaatje, ook het duurzame plaatje klopt. Gelukkig levert het verbeteren van woningen met een slecht energielabel meestal maandelijkse kostenbesparing op. Verduurzamen is dus alleen niet voor de rijken – ook mensen met een kleinere beurs kunnen profiteren van lagere woonlasten en een hogere woningwaarde.

Maar hoe houd je het overzicht? Hoe weet je wat de juiste keuzes zijn? Een verduurzaming gebeurt immers vaak bij het kopen of verbouwen van een woning – een moment waar je al genoeg aan je hoofd hebt. Daarom doen wij er alles aan om jou en je adviseur te ondersteunen in de reis naar een duurzame woning, door op het juiste moment de juiste vragen te stellen en te zorgen dat jullie alle relevante kennis in huis hebben.

Klantgericht

De weg naar een duurzaam huis en een verantwoorde hypotheek die bij je past leggen we graag samen met je af. Als verstrekker doen wij er alles aan om jou en je adviseur hierbij te ondersteunen, door op het juiste moment de juiste vragen te stellen en te zorgen dat jullie alle relevante kennis in huis hebben.

Hoe je de hypotheek af wilt sluiten, dat bepaal jij. Zelf (volledig online), samen met een bijBouwe adviseur, of een adviseur die je zelf kiest – de keuze is aan jou. bijBouwe werkt continu aan het verbeteren van onze dienstverlening.

Een langere historie

bijBouwe is sinds 2015 actief op de Nederlandse hypothekenmarkt en is onderdeel van Dynamic Credit. Dynamic Credit is sinds 2003 actief als vermogensbeheerder en adviseur voor institutionele beleggers zoals pensioenfondsen, verzekeraars en banken, en biedt sinds 2019 onder haar eigen naam ook de Dynamic Verhuurhypotheek aan. Naast bijBouwe beheert Dynamic Credit ook voor andere beleggers kapitaal in Nederlandse woninghypotheken, dit gebeurt onder andere voor de Hypotrust-labels Elan en Woonbewust.

Op dit moment beheert Dynamic Credit een gecommitteerd vermogen van meer dan 10 miljard euro voor institutionele beleggers. Sinds maart 2022 heeft BNP Paribas Asset Management een meerderheidsbelang in Dynamic Credit. Dankzij deze partnership heeft Dynamic Credit toegang tot een groot, internationaal netwerk voor het aansluiten van nieuwe beleggers in voor haar hypotheekproducten.

bijBouwe in cijfers

8+

jaar ervaring als geldverstrekker

20.000+

leningen verstrekt

60+

mensen in dienst

Werken voor bijBouwe?

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Denk je toch dat je een goede aanvulling voor het bijBouwe team kan zijn? Stuur dan je open sollicitatie naar marketing@bijbouwe.nl en we nemen contact met je op!

Bekijk ook eens ons moederbedrijf Dynamic of er een interessante vacature voor jou tussen staat:

Werken bij Dynamic

Ons team

Bouwe Kuik - Oprichter en Commercieel Directeur
Bouwe Kuik

Managing Director Direct Lending

Sietse van den Wijngaart
Sietse van den Wijngaart

Head of Distribution

Kim Tarroe
Kim Tarroe

Senior Accountmanager

Meest recente persberichten

bijBouwe introduceert energielabel-drempel: “alleen nog een hypotheek met energielabel C of beter
Blog

bijBouwe introduceert energielabel-drempel

Oscar VerheijenOscar Verheijen2 October 2023 at 08:00
bijBouwe in de pers
Pers

bijBouwe is weer beschikbaar in de rentetarieven van 15 tot 30 jaar rentevast niet-NHG, dankzij een bestaande belegger

Oscar VerheijenOscar Verheijen28 October 2020
bijBouwe in de pers
Pers

bijBouwe na sterke stijging uitverkocht in enkele segmenten

Oscar VerheijenOscar Verheijen24 April 2020