Service & Contact voor adviseurs

Waar kunnen we je mee helpen?

Kies hieronder een van de contactmogelijkheden

Acceptatie en lopende aanvragen

Ben je benieuwd naar de status van je aanvraag of heb je een vraag aan een van onze specialisten?

De status van je hypotheekaanvraag in je adviespakket is niet altijd even duidelijk. Daarom bieden wij nu ook de mogelijkheid om online je status te bekijken via deze link.

Let op!

  • Het tussenpersoonnummer is het bijBouwe relatienummer dat je van ons hebt ontvangen (als je ook een Dynamic nummer hebt, let dan goed op dat je het juiste gebruikt). Het aanvraagnummer is het contract- of dossiernummer van de aanvraag.
  • Mogelijk staan er documenten open die je al hebt verstuurd. Het kan even duren voordat wij een document ontvangen via HDN, waardoor de status in je adviespakket anders kan zijn dan die op de website.
  • Eventuele verwachte behandeldata zijn automatisch gevuld door Quion en komen niet overeen met ons proces en onze verwerkingstijden. Wij beoordelen het dossier als deze compleet is volgens onze eigen verwerkingstijden.
  • Tijdens de beoordeling van een dossier kan het zijn dat we aanvullende documenten nodig hebben. Dit verzoek lichten we toe via een rappel per e-mail. Check bij onduidelijkheid rondom een dossier eerst je e-mail voordat je contact met ons opneemt.

Als je naar aanleiding van de status toch nog vragen hebt, vragen we je om niet met Quion contact op te nemen. Je kan ons in dat geval, en natuurlijk ook voor andere vragen, bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00u op:

024 – 8000 787.

Vragen over een lopend dossier kan je ook mailen naar:

acceptatie@bijbouwe.nl

Binnen twee werkdagen heb je antwoord van ons.

undefined

Aanstelling

Ben je geïnteresseerd in een bijBouwe aanstelling?

We werken graag met je samen! Stuur een e-mail naar samenwerken@bijbouwe.nl, dan vertellen wij welke voorwaarden er zijn en welke stappen je nog moet ondernemen voordat je een aanvraag kan doen.

Heb je een vraag over een foutmelding of de status van je aanstelling? Bel of WhatsApp ons met je vraag, dan helpt het bijBouwe Warm Welkom team je verder (maandag t/m vrijdag, tussen 09.00 en 17.00u).

  • Bellen: 020 – 28 07 190
  • WhatsApp: 06 – 25 35 87 75

undefined

Beheer of lopende hypotheken

Heb je een vraag of beheerverzoek over een lopende hypotheek?

Voor vragen over (wijzigingen aan) lopende bijBouwe hypotheken hebben wij een apart team.

Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen via 010 2421 519 (09.00 - 17.30u).

Vragen kan je natuurlijk ook even op de mail zetten naar service@bijbouwe.nl.

undefined