Je bijBouwe hypotheek

Je hypotheek gemakkelijk inzien en wijzigen doe je gewoon online, via MijnLeninginzicht.

Het einde van het jaar komt snel in zicht. Natuurlijk doen we er alles aan om verzoeken tot zo ver mogelijk in 2021 te behandelen, maar om teleurstelling te voorkomen is het goed om deze data zoveel mogelijk aan te houden bij verzoeken die te maken hebben met je hypotheek.

  • 11 december 2021: Uiterste datum voor extra terugbetalen via een handmatige overboeking. Let op, dit geldt alleen als er meer dan 210% van de maandelijkse betaling van de hypotheek wordt overgemaakt.
  • 19 december 2021: Uiterste datum voor extra terugbetalen via mijnleninginzicht.nl. Alleen als het bedrag op 19 december ontvangen is kunnen we garanderen dat de extra terugbetaling nog op de jaaropgave 2021 staat. Let op, dit geldt alleen als er meer dan 210% van de maandelijkse betaling van de hypotheek wordt overgemaakt.
  • 19 december 2021: Uiterste aanleverdatum voor een aanvraag Hoofdelijk Ontslag (i.c.m. omzetting en eventuele verhoging) van een compleet en correct dossier voor een bindende offerte o.b.v. de voorwaarden en normen 2021. Noodzakelijk is dat het dossier compleet aangeleverd wordt en er geen aanvullende vragen moeten worden gesteld.
  • 21 december 2021: Uiterste ontvangstdatum voor volledig ingevulde en ondertekende declaratieformulieren (inclusief alle correcte facturen) via e-mail en/of post, als de declaratie nog voor 01-01-2022 uitbetaald moet worden.
  • 22 december 2021 geldt als uiterste ontvangstdatum voor volledig ingevulde en ondertekende declaratieformulieren (inclusief alle correcte facturen) via mijnleninginzicht.nl als de declaratie nog voor 01-01-2022 uitbetaald moet worden.

Je bouwdepot regelen

Ga je jouw huis verbouwen? Dan krijg je te maken met een bouwdepot. Hier lees je wat het is.

Je hypotheek verhogen

De redenen waarom jij je bijBouwe hypotheek kan verhogen, en hoe je dat doet, vertellen we je hier.

Je gegevens wijzigen

Zo blijven jouw gegevens up-to-date, zodat we je altijd kunnen helpen als er vragen zijn. Lees hier verder.

Extra aflossen op je hypotheek

Extra aflossen op je bijBouwe hypotheek. Hoe het werkt, wat het doet met je lening en wat de voorwaarden zijn lees je hier.

Je hypotheek in een lagere risicoklasse

Je hypotheek valt mogelijk in een lagere risicoklasse, waardoor je misschien recht hebt op een gunstiger rentetarief.

Je hypotheek na een scheiding

Ga je scheiden? Dan krijg je te maken met ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid. Lees hier waar je rekening mee moet houden.

Je jaaropgave downloaden

Heb je al een bijBouwe account? Dan is het eenvoudig om je jaaropgave te downloaden. Je leest hier hoe dat werkt.

Je aflosvorm wijzigen

Wil jij tijdens de looptijd van je hypotheek je aflosvorm wijzigen? Wat de opties zijn, en hoe het werkt lees je hier.

Preventief en bijzonder beheer

We vinden het belangrijk om jou te helpen wanneer je betalingsproblemen hebt. Wat er mogelijk is lees je hier.