Pers

bijBouwe draait weer op volle kracht

Oscar VerheijenOscar Verheijen15 January 2018

AMSTERDAM, 15 januari 2018 – Nieuwe beleggers hebben bijBouwe gevonden, en bestaande beleggers hebben meer funding ter beschikking gesteld. Hierdoor kan ‘de hypotheek zonder bank’ weer op volle kracht hypotheken verstrekken.

bijBouwe lanceerde eind 2015, en heeft in de tussentijd veel hypotheken verstrekt. Met een scherpe rente, goede voorwaarden en snelle verwerkingstijden hebben veel klanten en onafhankelijk adviseurs de Amsterdamse geldverstrekker gevonden. Zelfs meer dan waar op gerekend was, waardoor er soms niet voldoende funding was om hypotheken met een bepaald rentetarief te verstrekken. Hierdoor moest soms ‘nee' verkocht worden.

Nieuwe beleggers

Met ingang van januari 2018 is echter nieuwe funding beschikbaar, afkomstig van bestaande en nieuwe beleggers. Met deze nieuwe funding zijn rentetarieven die voorheen gesloten waren weer opengesteld voor klanten en adviseurs via www.bijbouwe.nl.

Voor meer informatie:

bijBouwe Bouwe Kuik, directeur T: +31 20 794 6056 E: bouwe.kuik@bijbouwe.nl

Over Dynamic Credit

bijBouwe is een initiatief van Dynamic Credit, dat zich sinds 2003 bezighoudt met het analyseren van hypotheekportefeuilles en het bieden van inzicht in de onderliggende risico’s. Sinds begin 2014 beheert Dynamic Credit op basis van deze ervaring hypotheekportefeuilles voor institutionele partijen die rechtstreeks in de Nederlandse markt willen investeren.

Dynamic Credit heeft op dit moment mandaten van institutionele beleggers voor meer dan € 6 miljard voor beleggingen in Nederlandse hypotheken. Die worden onder een aantal labels op de markt gebracht, waaronder, naast bijBouwe, de Hypotrust Woon Bewust Hypotheek en de Hypotrust Elan Hypotheek.

Klaar voor je hypotheekaanvraag?

Bereken wat je kan lenen of start direct je hypotheekaanvraag. Liever zelf of toch advies? De keuze is aan jou.