bijBouwe in de persbijBouwe in de pers
Pers

bijBouwe hypotheek nu ook via onafhankelijke adviseurs

Oscar VerheijenOscar Verheijen1 March 2016

Amsterdam, 1 maart 2016 – Vanaf vandaag is het ook mogelijk om via een onafhankelijke adviseur een bijBouwe hypotheek af te sluiten. Na de succesvolle introductie van de online hypotheek in december kan nu ook de adviseur profiteren van het gemak en de snelheid van bijBouwe. Dus een offerte binnen 1 werkdag, dossierstukken de volgende werkdag beoordeeld en altijd inzicht in de status van de aanvraag. Consumenten kunnen zo zelf kiezen hoe ze hun bijBouwe hypotheek willen afsluiten, van geheel zelf doen via bijbouwe.nl tot full-service door een onafhankelijke adviseur.

Enkele weken geleden begon bijBouwe met een pilot bij De Hypotheker, de grootste onafhankelijke hypotheekadvies-organisatie van Nederland. Hier kreeg een selecte groep adviseurs de mogelijkheid om het bijBouwe platform te gebruiken om hypotheken online af te sluiten voor hun klanten. Na een eerste proefperiode stelt bijBouwe nu zijn platform open voor alle onafhankelijke adviseurs die een online hypotheek zonder bank willen afsluiten. Over de keuze om ook onafhankelijke adviseurs toe te laten zegt Bouwe Kuik, CEO het volgende: "Onze overtuiging is dat klanten zelf moeten kunnen kiezen of en waar ze advies inwinnen. Daarom willen wij de consument de mogelijkheid bieden om met hun zelf gekozen adviseur bij ons een hypotheek af te sluiten. Hiermee streven we ernaar om de meest klantvriendelijke hypotheekverstrekker van Nederland te worden."

Onafhankelijke hypotheekadviseurs die hun klanten snel uitsluitsel willen geven over hun hypotheek kunnen meer informatie krijgen via www.bijbouwe.nl/adviseurs. bijBouwe start met scherpe rentetarieven, de 10-jaars rente voor een hypotheek onder NHG is 2,04%.

[Origineel persbericht (//assets.ctfassets.net/6zr1dh5krozf/7GP4bQM9Mk4VLxydX77w7i/a717b180c57439034dd332fd32929c32/persbericht-bijbouwe-hypotheek-nu-ook-via-onafhankelijke-adviseurs.pdf)

Klaar voor je hypotheekaanvraag?

Bereken wat je kan lenen of start direct je hypotheekaanvraag. Liever zelf of toch advies? De keuze is aan jou.