bijBouwe in de persbijBouwe in de pers
Pers

Nu ook online je taxatie via bijBouwe

Oscar VerheijenOscar Verheijen18 May 2016

Amsterdam, 18 mei 2016 – bijBouwe maakt het nu mogelijk om bij het aanvragen van een hypotheek ook online een taxatierapport aan te vragen via www.bijbouwe.nl. bijBouwe werkt hiervoor samen met Maatwerk Woondiensten om de dienstverlening nog completer te maken. Maatwerk Woondiensten heeft een landelijk dekkend netwerk van gecertificeerde taxateurs die snel te werk kunnen gaan. Die dienstverlening met gemak, snelheid en efficiëntie sluit aan bij de propositie van bijBouwe.

Het aanvragen van een taxatierapport kan via het online platform van bijBouwe. Binnen 5 werkdagen kan het geregeld zijn, en dit rapport voldoet uiteraard volledig aan de vereisten van bijBouwe. Wanneer het taxatierapport gereed is wordt het automatisch toegevoegd aan het persoonlijk actiecentrum waar de status van de hypotheekaanvraag wordt bijgehouden. Tegelijkertijd ontvangt de klant het rapport per e-mail, maar hoeft hier zelf niets meer mee te doen.

“De online taxatie-aanvraag past perfect in de ambitie om de gehele hypotheekaanvraag online af te kunnen handelen”, aldus Bouwe Kuik, directeur. “We werken hard om ook het aanleveren van inkomensdocumenten nog veel gemakkelijker te maken. We verwachten hierover deze zomer meer te kunnen melden.”

Noot voor de redactie

Over bijBouwe

bijBouwe, is de eerste volledige online hypotheekverstrekker van Nederland. bijBouwe biedt hypotheken aan van € 37.500 tot € 1 miljoen. De vraag van consumenten wordt direct aan het aanbod van institutionele beleggers zoals (Nederlandse) pensioenfondsen gekoppeld. bijBouwe ziet de hypotheek niet als een transactie, maar als het begin van een lange termijn relatie. In de dienstverlening ligt de nadruk op kwaliteit, maar de inzet van technologie maakt het traject directer en makkelijker.

Origineel persbericht (pdf)persbericht-nu-ook-online-je-taxatie-via-bijbouwe (1)

Klaar voor je hypotheekaanvraag?

Bereken wat je kan lenen of start direct je hypotheekaanvraag. Liever zelf of toch advies? De keuze is aan jou.