DELA Verzekeringen

Wij werken samen met DELA, waar je niet voor jezelf verzekert, maar juist voor je naasten

Heb jij het goed geregeld voor later? Het afsluiten van een overlijdensrisico- en/of uitvaartverzekering is misschien minder leuk, maar kan wel belangrijk zijn om je omgeving te beschermen tegen financiële zorgen. DELA zorgt goed voor nabestaanden, en vinden wij daarom een toffe partij hiervoor.

Onze samenwerking met DELA Verzekeringen

Aanvragen en meer informatie

Wil je een verzekering van DELA aanvragen tijdens je hypotheekaanvraag?

  • Als je de aanvraag zonder hypotheekadviseur doet, kan je de verzekering ook zelf aanvragen via DELA.
  • Als je de aanvraag samen met een adviseur doet, kan deze duidelijk aangeven welke verzekering je moet afsluiten voor een goede nabestaandenvoorziening. Uiteindelijk maak je uiteraard zelf de keuzes hierin.

Wil je meer weten over een nieuwe, of je bestaande verzekering van DELA, of wil je meer weten over de voorwaarden? Neem dan een kijkje op de website en neem contact op.

Wanneer kan je bij ons terecht met een vraag over je bestaande bijBouwe hypotheek in combinatie met een bestaande DELA verzekering? Alleen als dit gaat over het aanpassen van de verpanding of de gevolgen van je verzekering op je hypotheek.

Ben je benieuwd of en wanneer een overlijdensrisicoverzekering verplicht is? En waarom je het eigenlijk vrijwillig zou afsluiten? Lees ons blog ‘Wat is een overlijdensrisicoverzekering en heb ik het nodig voor mijn hypotheek?’.